K report

Oximoron

2009. augusztus 31. - klarky

 

Egyetemista voltam, amikor az egyik gyakorlati órán, - miután valamelyik évfolyamtársam épületes ostobaságot mondott egy feltett kérdésre - a következő megállapítást rögzítette az órát tartó tanár:

 

Fiam, amit te az előbb mondtál, az kb. akkora hülyeség, mintha azt mondtad volna, hogy a perforáció egyfajta anyagerősítési eljárás.

 

Ez a történet jutott eszembe a napokban, amikor vasaláshoz készülődve véletlenül megfordítottam, az IKEA –ban vásárolt, PRESSA típusú vasalódeszkámat, ahol a következő piktogramokat fedeztem fel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen, nem tévedés. Az IKEA feltalálta a vasalni tilos huzattal bevont vasalódeszkát. Azt hiszem ez feltétlenül világszabadalom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt szeretném elmondani, hogy semmi bajom az IKEA –val, remek termékeket kínáló, kiváló áruháznak tartom, magam is sokat vásárolok üzleteiben és nagy tisztelője vagyok Ingvar Kampard munkásságának.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr191351340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása