K report

Jutalom a nap végén

2009. szeptember 05. - klarky

Ma délután felhívott országos cimborám, hogy mit szólnék egy kis bringázáshoz. Ezek az összejövetelek általában jól szoktak sikerülni, megbeszéljük a világ dolgait, átvesszük kivel mi történt az utolsó találkozás óta és persze tekerünk a jó levegőn.

A találkozásnak az is apropót adott, hogy a haverom új kerékpárt vett, szóval muszáj volt összefutni, kipróbálni az új szerzeményt.

Egy jó két órás könnyed tekerés után hazafelé tartva egész úton azon morfondíroztam, hogy mit kéne vacsorázni. Gondoltaban pörgettem a fejemben a hűtőm tartalmát, és... ez lett belölle:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jóféle héjában sült krumpli, olvasztott vaj, ropogósra sült bacon, vöröshagyma és díszítésként némi aprított petrezselyem.

A finomság elfogyasztása után egy hideg sörrel öblítettem az étket. Azt hiszem nem kell mondanom, ezzel a bringázás során elégetett kalóriák alaposan pótolva lettek...

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr511362674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása