K report

Dalok a fa alatt

2013. december 19. - klarky

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe, amikor is a család apraja-nagyja összegyűlik a fa körül és ilyenkor rendszerint nincs az a teremtő, ami megmenthetné a meghitt perceket attól az olykor kínosnak tűnő incidenstől, hogy valamelyik rokon el ne kezdené dalolni az ikonikus ünnepi dalok egyikét.

Addig, míg megy a szöveg és jó a dallam is (pláne ha a nagyinak még a hangja is tűrhető) nincs különösebb baj, de ha fenti kitételek bármelyike is hiányzik, hát annyi az illúziónak…

De nyugalom, aggodalomra semmi ok, a modern technika és mindenki barátja a Google ismét segítő kezet nyújt.

Vegyük elő az okostelefonunkat (esetleg üzemeljük be azt amit épp ajándékba kaptunk) és a keresőbe írjük be a következőt

„lets go caroling”

Csapjunk egy ’kocsi vissza soremelést’ azaz enter-t, és máris böngészőfelületünk új formát ölt, ahol egy mini karaoke bár fogadja a felhasználót. Csak válasszunk egy nekünk tetsző dalocskát, play és máris megy a zene, miközben a szöveg scrollozik a képernyőn és piros pötty jelzi aktuálisan hol is kellene tartanunk a dalban.

lets go caroling.jpg

Igaz, a szolgáltatás csak angolul érhető el, de a zenében ez ugye mindegy, a szöveget pedig megpróbálhatjuk fejből is, segítségnek azt hiszem ez is bőven megteszi.

Boldog, családi viszályoktól mentes karácsonyt! :-)

via phandroid

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr625699134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása