K report

Egy árukapcsolás emlékére

2009. szeptember 06. - klarky

A múltkor már lejegyeztem egy posztot termékhez kapcsolódó ellentmondásról, de azt akkor viccesnek gondoltam, hisz nem okoz nekem hátrányt a mindennapokban, inkább érdekességként írtam, a termék működik. Amiről viszont most szeretnék szólni, az feldühített, mert ilyen hülyeséget ritkán tapasztal meg az ember fia.

Történt ugyanis, hogy a fogyasztás helyi templomában járva akciós Calgonit Powerball Mega Pack-ot vettem, ami kellően jóárusítva volt és ajándékba járt hozzá egy géptisztító és egy illatosító is.

Tegnap miután kiürítettem a mosogatógépet, gondoltam eljött az én időm kipróbálom a csodaszert, ami azt ígérte nekem, hogy megtisztulnak a szűrők, a láthatatlan helyekről is elillan a vízkő, a zsír, szóval jó lesz nekem, mert olyan dolgoktól leszek megszabadítva, amiről nem is tudtam, hogy létezik.

Lement a másfél órás, 65 Celsius fokos program, kinyitottam az ajtót és a következő látvány tárult elém...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(A képen már a gépből kikapart fecnik látszanak...)

A gép belseje tiszta hab (ez lehet, hogy természetes dolog, minden esetre én lenyomtam egy 10 perces öblítést utána, mert nem hiszem, hogy egészséges ez, pláne ha külön felhívják a figyelmet arra, hogy edényekkel teli gépbe ne tegyük a szert), de ami a megdöbbenést kiváltotta belöllem - mint egyszeri KDNP-s képviselőből a melegfelvonulás híre - az az volt, hogy a flakonról gyönyörűen leolvadt a papírmatrica, ami utólag került rá a dobozra, melyen fennen hirdették, hogy ez bizony ajándék, és milyen jó nekem, hogy ilyen nagylelkű velem a CÉG.

Hát köszönöm szépen az ajándékot, használat után 15 percig saját kezűleg szűrőt tisztítottam folyó víz mellett. Még szerencse, hogy kristálytiszta alkatrészeket ígértek a beavatkozást követően, ami végül is megvalósult, hisz én kisikáltam az egészet, lehet e nélkül nem tettem volna meg.

Amúgy a végén arra gondoltam, hogy valójában hálás vagyok, hogy nem motorolajat gyártanak, mert abba meg lehet, hogy ajándék gyanánt fémforgácsot csomagolnának.

Nagy kézszorítás annak, aki utólag felmatricázta a grátisz cuccot. Nem tudom, ezek után az illatosítót használhatom? Abba milyen meglepi van elrejtve? Esetleg befesti az edényeket???

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr851363297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eFi · http://fns.csokolade.hu 2009.09.07. 10:22:03

Küldd el a postot nekik és a fogyasztóvédőknek is - nem szabad hagyni magunkat!

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2009.09.07. 22:08:52

@eFi: Nincs kedvem viaskodni velük. Elégnek gondoltam, ha kikiáltom a nagyvilágba...

piettro 2009.10.05. 09:13:50

Jó hogy szóltál, én is megvettem. Már megérte megírni!!!

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2009.10.07. 20:19:11

@piettro: A termék sem ért egy kalap szamócát sem, a csomagolásról meg inkább ne is beszéljünk. Nem az eredeti matricával volt a baj, hanem azzal, amivel utólag ajándékként felcimkézték az okosok.

Nem is csoda, hogy ingyen adják ezt a vackot. Aki 1x is kipróbálja, szerintem soha többet nem vesz belöle...
süti beállítások módosítása