K report

Az év legviccesebb parkolós cége

2009. november 03. - klarky

Manapság sokat lehet olvasni (pld. itt) a különböző parkolásra szakosodott cégek piacgazdaságot kicsit furcsán értelemző mentalitásáról, a túlkapásokról, olyan megállapodásokról városok/kerületek és cégek között, melyet megmagyarázni valójában senki nem tud, de nem baj, mi már ugye nem kapjuk fel semmin a fejünket, elfogadjuk, hogy Abszurdisztánban így mennek a dolgok.

A miskolci viszonyokat elemezgetve elmondhatjuk, hogy bár itt sem szeretnek az emberek fizetni a parkolásért, de különösebb gond nincs, nem jellemző, hogy parkolóőrt vernének, nincsenek kiugró túlkapások, nem velük van tele sem a Homár, sem a média.

De ami most jön, az egészen más. A fent jelzett cég azt hiszem bátran nevezhető a legviccesebb és egyben legőszintébb cégek egyikének. Mert ha ellátogatunk a honlapjukra és ott nyomunk egy kövér klikket a Gy. I. K. -re meglepő kérdésre meglepő választ találunk. Nézzük csak meg az utolsó előtti kérdést!

Tessék szépen kipróbálni! 8-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr741497002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása