K report

Boldog(abb) új évet!

2011. december 31. - klarky

Azt szokták mondani az okosok, hogy igyekezni kell az évet vidáman, társaságban töltve zárni, mert amilyen az év utolsó napja, olyan lesz az elkövetkező év. Ezen tézist személy szerint most hivatalosan cáfolnám. 2010 – 2011 fordulóját jómagam vidáman, nagy társaságban töltöttem, mégis – ha lehet mondani – életem eddigi legvacakabb évét tudhatom magam mögött.

Nem szeretnék panaszkodni, azzal úgysem lennék előbbre, de a betegségtől kezdve a munkahely elvesztéséig volt itt minden és hát, mint egyszerű hírfogyasztó átlagembert engem is és a családot is egyre jobban aggaszt és érint a körülöttünk „formálódó” világ haladási iránya.

Voltak persze jó dolgok is idén, azokról sem szeretnék megfeledkezni, azok voltak a pillanatok, melyek átsegítettek a hétköznapok nehézségein.

Nálunk a családban az a szokás, hogy újév napján, mikor először összejövünk felbontani a közös pezsgőt az első korty előtt azt kívánjuk, hogy csak rosszabb ne legyen a következő év, mint az elköszönő volt. Jelen esetben egy picit had legyek önző, várakozó és akarnok. Had kérjem, hogy a következő év legyen sokkal, de sokkal jobb, mint az elmúlt!

Ezt kívánom mindenkinek, neked, magamnak és az országnak egyaránt! Boldog(abb) új évet mindenkinek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr653508615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása