K report

Vannak pozitív eredmények is

2012. július 20. - klarky

Az utcát járva, amikor megláttam az alábbi beruházást a klasszikus Sándor György-féle idézet ugrott be elsőként, aki ugye egyik jelenetében méltatta még a múlt rendszert az alábbi szavakkal:

 „Azért vannak pozitív eredmények is! Itt van például…, és még sorolhatnám!”

Fenti sort azzal egészíteném ki, hogy ahol a művészet hatásszünetet tartott, - megannyi rossz hír és panasz után - oda most tényleg lehet egy pozitív dolgot helyettesíteni példaként, hisz a helyi áramszolgáltató épülete mellett épp egy kétállásos, elektromos autók töltésére szolgáló oszlop épül.

emobil_töltőállomás_miskolc_blog.jpg

Még kiírva nincs semmi, hogy pontosan mikor is adják át azt a köznek, de ahhoz képest, hogy nem is oly rég lamentáltam a kérdésről (mármint, hogy külföldön milyen jó példák is vannak a töltésre vonatkozóan) úgy tűnik az új idők szele már itt, a válságtól sújtott északi régióban is érezhető. Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan sor kerül erre, mondhatom örömöm határtalan!

Őszintén megmondom, - tekintettel arra, hogy nagy rajongója vagyok a járműiparnak, így a különlegesebb járgányokat ismerem a környéken – egyetlen full elektromos autóról sem tudok szűkebb pátriámon belül, de mit lehet tudni, hátha majd ennek hatására tűnnek fel az utcán a Fisker Karma-k és Tesla Roadster-ek. Legyen így!

Addig is, ha valakit érdekel a dolog az ELMÜ-ÉMÁSZ honlapján lehet infokat gyűjteni a rendszerről és a körítésről, ha pedig valaki a google segítségével keresne Miskolcon töltőállomást Nissan Leaf-jéhez, segítségül neki legyen itt a pontos cím is:


Nagyobb térképre váltás

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr994668470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása