K report

Egy idáig ismeretlen Ferrari

2010. szeptember 21. - klarky

A minap szerszámkeresés apropójából épp fejen álltam egy szerszámos ládában, amikor különös dolog akadt a kezembe. Első látásra semmi különös, ahogy a képen is látszik, ez egy egyszerű kivetőpánt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alaposabban megnézve, azonban furcsa dologra lehetünk figyelmesek. A felirat szerint ez egy Ferrari, egyenesen Olaszországból!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az igazat megvallva igencsak elcsodálkoztam, amikor megláttam a kis logót, és valahogy most sem értem. Azt ugye tudjuk, hogy a Ferrari elsősorban autógyártással foglalkozik és bár az Agnelli birodalom, - mely család birtokában van a sportkocsi gyártó is – számos iparágban érintett én nem tudtam, hogy kivetőpántokat is gyártanak.
 
Vajon miféle szerzet lehet ez az alkatrész? Mi köze az igazi Ferrarihoz? És ha semmi, hogy lehet ezzel a patinás névvel bármit is árulni? Furcsa. Nagyon furcsa…

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr362313075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacsla 2010.09.22. 16:46:01

A Ferrari Olaszországban elég közönséges családnév, pont úgy mint itt a Kovács és történetesen ugyanazt is jelenti. A ferrari hardware keresőszó segítségével könnyen talál az ember viszonteladót, ahol vásárolhat ezekből a csodálatos vasalatokból :)

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.09.22. 20:30:18

@Macibb: Köszi az információt, látod ezt nem tudtam!

Már megérte megírnom ezt a posztot! :-)

Üdv!

ifarkas 2010.11.28. 13:45:54

Még annyival kiegészíteném, hogy a ferrari kivetőpántok a legelterjedtebbek, és olcsóak is. Asztalos barátom szirmáról, ő mondta.
süti beállítások módosítása