K report

Concept Eruptive

2011. február 09. - klarky
eruptive: könnyen fellobbanó, indulatba jövő; kiütéses; indulatos; kitörő; magmás, vulkáni eredetű

A múltkori kísérletem után úgy gondoltam, hogy kicsit jobban megdolgoztatom a Wacom Bamboo-t és egy nagyobb, komolyabb fába vágom a fejszémet. Elhatározásomat tett követte és nekiültem egy majdani kis szériás, radikális szuper-sportkocsi koncepciójának megfogalmazásához. 

Az eredmény az alábbiakban látható, amihez annyit fűznék hozzá, hogy ~95 %-ban kézi rajz, egyedül a felnik vannak „másolva”.
 
Kiindulási alap egy A4-es lapon elkövetett ceruzarajz volt, amit bescanneltem. Ezt követően az alapkép Photoshop Elements-be került és megkezdődött az elemenkénti festés, árnyékolás, stb.
 
Rétegeken dolgoztam, mert így sokkal könnyebb volt a kitakarás és a körbe vágás, javítás. Sokkal többet nem is nagyon szeretnék írni a dologról, úgyis maga a kép a lényeg. Remélem az autó szándékolt szellemisége kifejezi a nevének jelentését! :-)
 
Itt tartok tehát a tanulás rögös útján, építő jellegű kritikákat szívesen veszek, hisz én is látom, hogy még nem tökéletes. Másodikra talán azért nem olyan rossz… :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kép klikkre megnő!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr952650046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajen 2011.07.07. 19:01:22

Szerintem szép a rajz, viszont a felnit ne másold rá legközelebb, az is legyen kézi rajz. Nagyon elüt a kaszni stílusától. 95 százalékban kézi rajz, mégis úgy néz ki, mintha rárajzoltál volna egy létező kocsira, csak a felnire nem jutott volna időd, hogy átrajzold...

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2011.07.07. 21:11:22

@rajen: Köszi az észrevételt! Amúgy vannak olyan rajzaim is amin a kerék is saját munka, abból is találhatsz itt a blogon. Mikor hogy csinálom. :-)
süti beállítások módosítása