K report

Itt kérem forradalom van, és ez most már biztos

2010. május 31. - klarky

Orbán Viktor és kispajtásai a 2/3-os „új világcsúcsot jelentő” felhatalmazás birtokában nem vacakolnak, azonnali hatállyal munkába álltak. Percről-perce törnek előre, napról-napra érezzük mi, - kedves barátaim - az élet minden területén, hogy nekünk - kedves barátaim - bizony már sokkal jobb, még alszunk úgy 114-et és már meg is érkeztünk a Kánaánba.

 
Mióta Viktor király pajzsra emelte magát – a második forduló eredményhirdetését követő 37-ik másodpercben – minden napra jut valami izgi intézkedés, egy gesztus, amivel nem csak a határon belül élőkkel, de a Föld nevű bolygó, valamint egy szomszédos galaxis 1/3-ának összes lakójával tudatja, hogy mostantól kapja össze magát mindenki, mert mostantól rend lesz, úgy bizony! Remegve bújnak el páncéltermek mélyére a sildes, karvédős bankárok, orosz gázkitermelők kezéből csúszik ki a csőkulcs, szomszédos államférfiak a harakiri gondolatával játszanak, stb.-stb. amióta fény derült arra, hogy a polgári kormány munkába állt.
 
Na kérem, ma a minisztériumok honlapjai voltak soron. Bármelyik főhadiszállás lapját is kereste a polgár, azonos üzenet fogadta, mely szerint (klikk):
 
 
Mindenkivel tudatva van tehát fehéren feketén, hogy mint a múlt örökségei természetszerűleg a kormányzati lapok is vacakok, meg rosszul kezelhetőek, azaz rend lesz téve itt is. Ha a szerencsétlen polgártárs kíváncsi valamire ebbe a fene nagy forradalomban, (miközben a barikádokról visszatérve épp ráguglzik valamelyik, ma már történelmi távlatokba tűnő korábbi párt finanszírozását megoldandóan sok-sok tízmillióért létrehozott internetes oldalra) csak azt látja, hogy Viktor király tekintetét az Internet lüktető eréről sem veszi le, ott is az lesz, amit ő mond, mert ő azt is tudja ám. Mondjuk volt rá épp elég ideje, pont 8 éve, hogy alaposan tanulmányozza a külföldi „gov” végződésű oldalakat, mert ugye ő ráért, a Parlamentbe nem nagyon szeretett bejárni, gondolom a nemzetközi divatirányzatokat fürkészte Szváziföldtől, a Fehér Házig már ami az internetes kultúrát illeti államigazgatás tekintetében.
 
Nincs itt kecmec kérem szépen, egységesen lecserélték a nyitólapot, és rendkívül trendin, mondhatni cool módon kivágták a bal felsőbe, hogy OMG.
 
Mivel új seprű – még - jól seper, nem hagyták ám bizonytalanságban a polgártásakat, ha valaki nem tudná mi a fene az az OMG gyorsan meg is hivatkozták nekünk a wikipedia ide vonatkozó cikkelyét (web 2.0 van vagy mi a szösz), majd lecsapták a rendszergazdik a laptop kijelzőjét és elégedetten hazamentek. Konkrétan itt ért véget a munka és ezt onnan tudom, hogy arra már nem jutott a köztisztviselői munkaidőből fél perc, hogy el is olvassák mit is hivatkoztak meg, különben lehet, hogy nem tették volna.
 
Mert ha végig olvassák a linkelt bejegyzést, lehet, hogy ők is felkacagnak, ugyanis idézném a wiki cikk utolsó mondatát:
 
"Általánosan elterjedt vélemény szerint csak kisebbségi komplexusos tinédzserek és szőke nők használják.”
 
Na akkor kérem szépen az új kormány melyik csoportba sorolja magát? Vajon hogy vannak leosztva a szerepek? Viktor a tinédzser és Kövér László valójában egy álcázott szőke nő?
 
update: Ezt nem hiszem el, valaki máris beleszerkesztett a szócikkbe. Bizonyságul, hogy kint volt a szöveg itt az eredeti screenshot (klikkre nagyobbb lesz):
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr462045785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása