K report

James Blunt újra színre lép

2010. november 08. - klarky

James Blunt brit előadóművész 3 éves hallgatás után új albummal jelentkezik, mely Some Kind Of Trouble címmel éppen ma jelent meg hivatalosan. 

A szerző wedoldalán mindenki megismerheti a részleteket, ami az új kiadványt illeti. Az érdeklődők meghallgathatnak hat új felvételt, továbbá lehetőség van arra is, megtekintsék az új album első hivatalos klipjét is, mely a Stay The Night című dalhoz készült.
 
 
 
 
Az új track feltűnően dinamikus, már-már vidám a korábbi albumokon megismert hangulathoz képest, így érdeklődve várhatjuk, hogy JB levetkőzte-e a klasszikus érfelvágós stílusát, mely igazán szomorú, bár annál szebb dalok képében volt ez idáig a hallgatóság elé tárva.
 
És ami a legizgalmasabb: Ma este, helyi idő szerint 21.00-tól a YouTube-on élő lemezbemutató show lesz! Akit érdekel klikk ide és nézzük együtt, hogy mire volt elég az elmúlt három év. Nem hiszem, hogy csalódni fogunk…
 
Stay Tuned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr362434419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása