K report

Folytatódik a közmű-saga

2012. augusztus 16. - klarky

Két kép erejéig visszakanyarodnék a múltkorában bemutatott helyi közműberuházásokhoz, ugyanis új fejlemények vannak. Aki pozitív fordulatra számít az ügyben azt nem tudom áltatni, ugyanis a helyzet tovább romlott. Lássuk:

1., A Görgey utcán gőzerővel dolgoznak a szakemberek a hibás vízvezeték cseréjén. Emlékeztetnék mindenkit, hogy ez az a beruházás, amit az ígéretek szerint a burkolat megbontása nélkül fognak elvégezni, mely a holding szóvivője szerint kedvező hatással lesz mind a forgalmi viszonyokra, mind pedig a néhány éves burkolat állapotát tekintve. Így állunk most:

miskolc_görgey_2.jpg

Nem is tudom… Kedves olvasó, mintha picit bontottak volna, nem? (csak az egyértelműség kedvéért: eddig felbontottak egy sávot, majd pár napja úgy döntöttek, hogy az kevés, így nekiestek a két középsőnek is) Némi adalékként még annyit, hogy az egyik helyi portál cikksorozata szerint a meghibásodás ez év május 29-én történt, azóta folyik ez a remek, értékteremtő munka. Aki nem tudná: ma augusztus 16-a van.

2., Szerencsére a város más pontja is tartogat izgalmakat a közlekedőknek és a közpénzért aggódóknak. A szintén nem oly rég bemutatott friss és ropogós Andor utcán újabb sebet ejtettek a markoló kanalak. Ez alkalommal a gázművek gondolta úgy, hogy feltétlenül bontani kell a vadonatúj útszakaszon, amit gyorsan cselekvés is követett. Nehogy már legyen a városban másfél kilométernyi hibátlan útszakasz felkiáltással ők is ástak egyet, most így néz ki az út. Szép?

 miskolc_andor_2.jpg

Nem értem. Komolyan mondom nem értem. Mégis, mi történik itt???

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr634715557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása