K report

Instafilm

2013. november 27. - klarky

Thomas Jullien francia art-director – felismerve és kihasználva, hogy emberek százezrei sok esetben ugyanazokat a témákat fényképezik és osztják meg az Instagrammon – készített egy rövidfilmet, melynek képkockái a fényképmegosztó oldalról valók.

Művében minden egyes általa kiválasztott filterezett kép a történet részévé válik, melyet összefűzve egy stop motion alkotás jött létre. Ennek során egy párizsi kerékpárúttól kezdődően londoni majd berlini kiruccanáson át egy barcelonai focimeccsig utazhatunk képzelet szárnyán, de felkereshetjük Sydney –t is és jó pár közlekedési eszközt is igénybe véve végül egy hatalmas tűzijátékba és rakétastartba torkollik a kaland.

Az alkotáshoz 852 felhasználó 852 felvételét használta  művész, kinek keze nyomán a látszólagos káosz egységes történetté formálódott. A feladat nehezebbik része a képek kiválogatása lehetett, hisz a fényekre, szögekre ügyelni kellet az egységes megjelenés érdekében. És az eredmény? Alant látható.

Vajon a te képed közte van?

via

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr425659734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása