K report

Minifig fotóriporter a világ körül

2014. február 26. - klarky

Andrew Whyte angol fotós a „The LEGOgrapher” című sorozatában dokumentálta egy bátor, magányos LEGO emberke fotós kalandjait. Igazából emberünk nem csinált semmi bonyolult dolgot, mondhatni bárki csinálhatná utána. Egyszerűen arról van szó, kipattant a fejéből egy jó ötlet, mely szerint amerre ő járt fotózni a 365 napos projektje során (mely projektek egyre népszerűbbek internet szerte manapság, hisz az alkotó rá van kényszerítve, hogy mindennap kattintson legalább egy értékelhetőt, ami komoly inspirációt jelent a gyakorláshoz) készített egy sajátos perspektívából fotózott képet a nála lévő figurával is.

Érdekesség, hogy a képek egy iPhone 4S –sel készültek, tehát a kreativitáson kívül tényleg nem sok extra kellett ahhoz, hogy a jópofa alkotások elkészüljenek.

Whyte kiemelte, hogy a LEGOgrapher hirtelen ötlettől vezérelve elkészített, spontán fotói épp ellentétesek azokkal a képekkel, melyek amúgy a specialitásai, (a hosszú záridővel megkomponált éjszakai képekkel) de nagyon élvezte kis barátjával a munkát.

Remek ötlet, zseniális beállítások, aki gondolja próbálja utánozni.

via: boredpanda.com

további képek: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr165834346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása