K report

Ferrari in da House!

2011. május 26. - klarky

Egy büszke Ferrari tulajdonos annyira szereti az autóját, hogy a nappalijában parkol vele

 
Jon Ryder (28) furcsa módját választotta az autója iránti szeretetének kimutatására, ugyanis kiürítette nappalijának egyik felét és a szoba végében lévő garázsajtón keresztül beparkolt a szobába.
 
Jon, így akár a kanapén ülve pihenés és tévézés közben is bámulhatja szeretett autóját.
 
A helység egy kis szoba és a garázs összenyitásával jött létre, így a garázsajtó a függöny mögé került elrejtésre, amin keresztül könnyedén ki lehet állni egy kis csapatásra.
 
 
A tulaj elmondta: „Már több mint három éve meg van a Ferrari és még mindig nem kopott meg az újdonság varázsa. Minden nap elmosolyodok ha meglátom az álomautómat, azt hiszem ez a kedvenc darabom az itáliai művészetből és büszke vagyok rá, hogy a házamban tudhatom.”
 
A Ferrari olasz autógyár az F355-öt 1994 és 1999 között gyártotta, amit az egyik legnagyszerűbb élményautóként tartanak számon.
Újonnan kb. 83.000 font volt egy ilyen autó ára, mai értéke kb. 35.000 font.
A 0-60 mph-ra 4,6 másodperc alatt gyorsuló és 183 mph csúcssebességű autóról még anno Jeremy Clarkson (Top Gear) is elismerően nyilatkozott.
 
Mikor egy évvel ezelőtt Jon az új házába költözött elhatározta, hogy összenyitja a legény szobáját a garázzsal és ott fogja elszállásolni az autóját. Már a lakás kiválasztásánál is az volt a szempont, hogy a terv kivitelezhető legyen.
Jon egyébként büszkén meséli, hogy az átalakítás teljesen az ő műve, egyedül vitte véghez az építkezést a teljes munkaidős állása mellett. Nem mellesleg azt is megjegyezte, hogy nagyon szorította a költségvetés és bár nem volt benne biztos, hogy hogy fog elsülni a dolog, mégis maga akarta megcsinálni a munkát.
 
 
A berendezésre igyekezett nem sokat költeni, azok zömmel még az előző lakásból valók, így összesen 900 fontból megvolt az átalakítás, bár a felesége így is folyamatosan emlékeztette arra, hogy ez azért mégiscsak egy garázs! Ennek ellenére most már a kedvese is elismeri, hogy nagyon szép és kényelmes nappali + garázs kombinációt sikerült létre hozni.
 
Jon felesége, Cathrin (29) amúgy elmondta, hogy férjének folyton ilyen agyament ötletei vannak, de szerencsére végül mindig jól sülnek el a dolgok.
 
 
A büszke tulaj autójával rendszeresen részt vesz különböző jótékonysági rendezvényeken, amit hasonlóan különleges autók tulajdonosai szerveznek. A gazdi híre már a Ferriarihoz is eljutott, melynek szóvivője kifejtette, hogy nagyszerű dolog látni azt a szenvedélyt és lelkesedést, amit az általuk gyártott autók tulajdonosai táplálnak Ferriariuk iránt és egyben dicsérte is Jon erőfeszítéseit.
 
Birtokolni egy Ferrarit nem csak annyit jelent, hogy tulajdonolni egy autót. Ez egy életmód, és a rajongó ügyfeleknek – mint Jon is – az álmok beteljesülését jelenti zárta szavait a szóvivő.
 
Ti el tudtok képzelni jobb nappalit, ahonnan forma 1-et lehet nézni?

 

via SWSN.COM

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr282934549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása