K report

Hauber Zsolt – Soul Reloaded (2011)

2012. január 04. - klarky

Alig több mint egy hónappal ezelőtt Zsolt új produkcióval lepte meg értő közönségét, kijött a Soul Reloaded címet viselő új albumával. A hangzásvilág továbbra is elektronikus alapokra épül, azonban most 3 szám erejéig vokális kiegészítések is a sávokra kerültek. Az énekhanggal megspékelt dalok Nagy Mira Eszter énektudását dicsérik. Az ily módon megalkotott dalok közül az egyik már ismerős lehet a korábbi, Minimal c. albumról is, hisz a korábbi Life című dal átalakítva, Best Part of My Soul néven, némileg új alakot öltve került fel az új korongra.

Aki szereti ezt a fajta muzsikát, illetve ismeri Zsolt korábbi munkáit az nem fog csalódni, a Soul Reloaded -del újabb igényes lemezt rakott le az asztalra.

Az album baráti áron megvásárolható pl. a dalok.hu –n, de a szerző jóvoltából az teljes egészében felkerült a YouTube –ra is. Osszátok, lájkoljátok, hallgassátok!

(Az érdeklődők kedvéért csatornába rendeztem a számokat eredeti sorrendben és ideiglenes jelleggel a blogon keresztül is hallgathatóvá tettem. A lap bal szélén megjelenő szürke nyílra kattintva egy lejátszó érhető el, ahol klikkre az egész album meghallgatható.)

Cover és tracklist:

1. Resurrection
2. I Will Miss You
3. Heaven And Hell
4. Best Part Of My Soul
5. Hideway
6. Nip Tuck
7. I Believe
8. Immunizing
9. The Dark Side
10. Cold Blood
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr63519040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása