K report

Háttérkép kimaxolva

2013. december 30. - klarky

A díszbe öltöztettet fenyő alatt egy UHD-s tévét találtál és nincs semmilyen kontent a birtokodban, ami kihasználná a felbontását? A vadonatúj laptopod képernyője szintén pixelek millióiért kiált, de még csak egy ütős háttérképed sincs, amivel alaposan meg tudnád hajtani?

Rájöttél, hogy neked a Retina felbontás is túl szőrös, ezért szintet léptél felfelé és kellene valami jobb néznivaló? Aggodalomra semmi ok, segítek. Olyan háttérképet adok, amibe beleizzad a rendszered és ha történetesen az autókat is szereted akkor te is.

Kattints az alábbi képre és töltsd le ezt a két brit vadmacskát szerénynek nem nevezhető 5967x4979 pixeles felbontásban 300 dpi-ben. A képek egy Phase One P65+ kamerával készültek, mely – autós hasonlatnál maradva – a fényképezők Maybachja. Ezek a gépek olyan képet rajzolnak, hogy az innen nem látható féknyereg felirata belenagyítva még simán olvasható. Próbáld ki, jó csemegézést!

jag XJR & XKR-S GT_blog.jpg

Jaguar XJR és XKR-S GT


ui.: Mielőtt valaki kérdezné, természetesen a képet nem én csináltam, nem az enyém, azt az interneten találtam és nem tudom, hogy ki készítette. Gondolom gyári, hivatalos sajtófotó lehetett, de bárki is volt az elkövető köszönöm neki és a jogok természetesen a tulajt illetik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreport.blog.hu/api/trackback/id/tr445717541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása